DESPRE NOI

  ” Cristina Cupar “ se doreste a fi un brand, dedicat femeilor complexe, puternice si feminine in acelasi timp, sofisticate sau simple, misterioase sau extrovertite. Produsele de marochinarie create sub acest brand ies in intampinarea dorintei de extravaganta si rafinament, de unicitate, fiind gandite ca accesorii menite sa dea culoare si viata oricarui tip de vestimentatie.

A fost creata o paleta larga de modele, pentru a asigura gasirea produsului “pereche” cu personalitatea purtatorului si evenimentului unde acesta sa fie mai mult decat un accesoriu. Daca acest brand nu s-ar fi numit “Cristina Cupar”,cu siguranta s-ar fi numit “Especially for you”.

Aceasta paleta este extinsa continuu, pentru ca pregatim intotdeauna produse noi, in ton cu tendintele modei, iesind in intampinarea clientilor cu colectii / produse unicate, personalizate dupa gustul si cerintele fiecaruia.

Chiar daca suntem tineri si la inceput, principiul “La valeur n’attend pas le nombre des années” ne da curaj sa mergem inainte si impreuna cu voi sa ne dezvoltam si sa devenim un brand care sa va fie mereu aproape, la lucru, in vacante, la evenimente deosebite sau in viata de zi cu zi.

Stocurile pentru fiecare produs in parte sunt limitate, compuse din unicate, tocmai din dorinta de a veni mereu cu ceva nou si pentru a evita situatiile in care un produs este “prea solicitat”.

X
Buna, cu ce va putem ajuta?