DETALII LIVRARE

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin DPD Curier la adresa specificată de catre Dumneavoastră în termen de:

– maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, daca produsul se afla pe stoc;

– maximum 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii, daca produsul nu se afla pe stoc, si se va executa pe comanda.        

Aceste termene de livrare pot fi decalate in cazul aparitiei unor situaţii neprevazute, modificare care va fi comunicata in timp util.

Mentionam ca livrarea se va face la adresa specificată de catre Dumneavoastră între orele 9-17, in toate zilele lucratoare ale saptamanii. Tariful per colet este de 28 RON (se achita de catre client la preluare). Reamintim ca transportul unui colet care contine peste doua produse comandate este suportat de catre producator.

 

ATENTIE !

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare, in functie de cazurile mentionate la Detalii livrare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări prin Posta Romana. Vă rugăm să verificaţi la livrare conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice problema legata de livrarea pachetului sau de starea in care se afla produsul la primirea coletului, în scris, pe adresa de email contact@cristinacuparbags.com Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

X
Buna, cu ce va putem ajuta?