Plata & Transport. Garantie

Cât costă?

Cristinacupabags.com livrează pe întreg teritoriul României doar prin serviciul de curierat rapid.

Firma pe care am ales-o ca partenera este  DPD Curier.  Dacă ești dintr-o zona de acoperire DPD Curier atunci taxa de

transport este de 28 ron ( TVA inclus).

Există și posibilitatea destul de rară, să te afli într-o zonă în care DPD Curier să nu aibă

acoperire. În acest caz taxa de livrare este calculată pe kilometru, în funcție de zona în care te

afli. Nu-ți face griji, oricum, te vom contacta pentru a stabilii detaliile livrării.

Daca locuiești în afara României, te rugăm să ne trimiti un e-mail pe

adresa office@cristinacuparbags.com pentru a putea discuta în detaliu costul transportului.

Vrem să îți aducem la cunoștință că prețul de mai sus se aplică acelor colete a căror greutate

este mai mare sau egală cu 3 kg.

Când expediem coletul?

Pentru realizarea produselor din magazin folosim materiale în cantități limitate și din acest

motiv multe produse se vor confecționa pe comandă. Așadar, în funcție de disponibilitate și

stoc, coletul va ajunge la tine în maximum 10 zile lucrătoare și vom lua în calcul următoarea zi

lucratoare în care ai plasat comanda. În cazul în care apar situații ce întârzie livrarea coletului,

atunci te vom contacta pentru a te anunța cu privire la acest aspect. Apreciem responsabilitatea

cu privire la un produs realizat pe comandă, special pentru tine, tocmai de aceea te rugăm să

citești cu atenie secțiunea de Termeni și Condiții a site-ului.

Cum plătești?

Poți plăti ramburs, la primirea coletului și ai si posibilitatea de a plăti și cu cardul sau virament bancar.

Garantie.

Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de 30 de zile, în conformitate cu legea 449/2003. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta. Conditiile de neacordare a garantiei sunt: deteriorari cauzate de socuri mecanice, intretinerea neadecvata prin folosirea de produse necorespunzatoare , utilizarea gresita a produselor dar si expunerea prelungita la factori externi si intensi ca focul, apa, zapada, gheata, umiditatea, etc. De asemenea, garantia nu se acorda in cazul furtului, accidentelor sau calamitatilor.

Nu se considera defecte de fabricatie, deci nu fac obiectul acordarii garantiei, urmatoarele: nervurile, diferentele de culoare, semne caracteristice si neregularitati, toate fiind particularitati ale pieilor natural dar si ale materialelor handmade cu care sunt lucrate gentile. Cu atat mai mult cu cat acest lucru indica autenticitatea produselor confectionate manual. Decolorarile usoare alea pieilor sau materialelor din care sunt confectionate gentile nu sunt considerate defecte de fabricatie. La fel si micile particularitati, neregularitati sau imperfectiuni ce pot aparea la produsele confectionate manual.

Orice reparație aflată în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. Produsele cu defect care se înscriu în termenul de garanție vor fi reparate doar dacă acest lucru este posibil sau schimbate cu un obiect identic, dacă acesta există pe stoc. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și contravaloarea transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care vă este livrat coletul de către curier.

Dacă aveti probleme cu un produs aflat în garanție va rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@cristinacuparbags.com. 

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris furnizorul că renunţă la tranzactie fără invocarea unui motiv si sa returneze produsul/produsele în termen de 7 zile calendaristice de la primirea lui/lor. Pentru returnarea produsului/produselor va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@cristinacuparbags.com pentru punerea la punct a detaliilor si remiterea formularului de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Cristina Cupar Bags. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să aibă etichetele originale Cristina Cupar, să nu fie purtate sau deteriorate, sa aiba accesoriile intactate, integritatea documentelor însoţitoare, etc.). Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat rapid (ex: FAN Courier sau DPD ). Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc; in acest caz cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de catre client. Cumpararea unui alt produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca a fost livrat alt produs decât cel comandat sau au fost constatate eventuale probleme va rugam sa faceti sesizarea într-un interval de 48h de la primirea coletului la numarul de telefon de pe site. In acest caz costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Cristina Cupar Bags. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primire, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

DETALII LIVRARE

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin DPD Curier la adresa specificată de catre Dumneavoastră în termen de:

– maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, daca produsul se afla pe stoc;

– maximum 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii, daca produsul nu se afla pe stoc, si se va executa pe comanda.           

Aceste termene de livrare pot fi decalate in cazul aparitiei unor situaţii neprevazute, modificare care va fi comunicata in timp util.

Mentionam ca livrarea se va face la adresa specificată de catre Dumneavoastră între orele 9-17, in toate zilele lucratoare ale saptamanii. Tariful per colet este de 19 RON (se achita de catre client la preluare). Reamintim ca transportul unui colet care contine peste doua produse comandate este suportat de catre producator.

 

ATENTIE !

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare, in functie de cazurile mentionate la Detalii livrare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări prin Posta Romana. Vă rugăm să verificaţi la livrare conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice problema legata de livrarea pachetului sau de starea in care se afla produsul la primirea coletului, în scris, pe adresa de email office@cristinacuparbags.com.  Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport. 

X
Buna, cu ce va putem ajuta?