Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris furnizorul că renunţă la tranzactie fără invocarea unui motiv si sa returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui/lor. Pentru returnarea produsului/produselor va rugam sa completati formularul de mai jos pentru punerea la punct a detaliilor si remiterea formularului de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Cristina Cupar Bags. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să aibă etichetele originale Cristina Cupar, să nu fie purtate sau deteriorate, sa aiba accesoriile intactate, integritatea documentelor însoţitoare, etc.). Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat rapid (ex: FAN Courier sau DPD ). Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc; in acest caz cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de catre client. Cumpararea unui alt produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca a fost livrat alt produs decât cel comandat sau au fost constatate eventuale probleme va rugam sa faceti sesizarea într-un interval de 48h de la primirea coletului la numarul de telefon tel +40 740 002 754 In acest caz costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Cristina Cupar Bags. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primire, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

    X
    Buna, cu ce va putem ajuta?